Unødvendig svett

Jeg har levd hele livet med en "skjult funksjonshemming", som jeg også, de få gangene jeg har faktisk snakket om det, møtte enorm motstand fordi det er "et alvorlig problem". Som virkelig bestemmer hvilke problemer er alvorlige og som ikke er alvorlig? Hvem er du til å si hva jeg mener er et stort problem er ikke, og vice versa. Med mine egne problemer, har jeg tenkt mye på det, og sannsynligvis har større empati for mennesker og deres ulike mangler.

Overdreven svetting

Hva er problemet da? du lurer på. Jeg har en tilstand som kalles hyperhidrose og de som lider av hyperhidrose svette veldig mye; mye, mye mer enn en vanlig person. Vi kan svette uten å være minst varme og våte flekker på klær lever, uansett hvor godt forberedt du er med deodoranter og andre.

Alltid forberedt

De viker unna enhver form for aktivitet. Det unngår å havne i sentrum. Du kan ikke være fornøyd på dato. Du prøver å gjemme seg i alle situasjoner, og har alltid - alltid - minst en endring av klær med dem. I mitt tilfelle, overdreven svetting i hovedsak dukket opp under armene og i lysken mens hender og føtter, som ellers normale kroppsdeler for overdreven svetting er "normal funksjon".

Testing noe nytt

Jeg har prøvd mange forskjellige deodoranter, pulver, medisiner, og jeg tenkte jeg skulle prøve noe som jeg nylig hørt om, nemlig iontoforese. Det blir utrolig spennende!

25 Aug 2017

© 2024 Yohan.no. All Rights Reserved.