Russegruppe 2020?

Tenker du på å starte en russegruppe, eller er du medlem av en allerede? Da vil du ha en vanlig ting å samles rundt. Russisk klær er en måte, men det er også viktig å ha en logo som ser ut som du vil.

Det er veldig vanlig at russegrupper velger å ha en russelogo, og selvfølgelig burde du ha en også? Russelogoen fronter gruppen din og gir også en melding til alle som ser den. Det kan være tøft, vakkert, politisk eller hva du vil. Felles for dem er at de vanligvis er profesjonelt laget, og også hvis du vil ha en russelogo laget av profesjonelle, bør du umiddelbart sjekke her.

Håndmalte logoer

Besøk https://russelogo.no/ for å få en logo i dag som du kan føle deg stolt av. Velg mellom tre forskjellige pakker for å få den tjenesten du ønsker. Russelogo Standard gir deg blant annet profilbilder for sosiale medier og opptil 3 endringer av logoen din til det ferdige konseptet. Russelogo Gull gir flere sjanser for endring og opptil 3 karakterer i tillegg til logo for klistremerker og russelogo VIP gir alt du får i de andre pakkene, og mye mer. Du får en håndmalt logo for bussen, for klær eller andre steder der du vil bli sett. Skille deg ut fra mengden, skaff deg en profesjonell og håndmalt logo i dag, og russegruppen din vil være litt bedre enn andre.

14 Dec 2019

© 2024 Yohan.no. All Rights Reserved.