Russedugnad

I likhet med 2020, er det ikke sikkert det blir en tradisjonell russefeiring i år, på grunn av den pågående coronapandemien. Dersom dette blir tilfellet, skal vi likevel ha en kjempefin russetid! I stedet for at store gjenger samles på en russebuss, kan man lage små russegrupper i stedet. Vi kan lage kohorter på 4-5 stykker, og kanskje spleise på en minivan, i stedet for en stor buss. Kanskje vi ikke trenger busser i det hele tatt? Uansett hva det blir til, er det klart for dugnad for russ, også i år.

Tjen penger til russetiden ved å selge noe alle liker

Selv om det er usikkert hvordan situasjonen er i mai, er det likevel viktig å tjene penger nå. Slik får man råd til å kose seg litt ekstra i russetiden. Her er det flere muligheter. Mange russ selger for eksempel lodd eller skjønnhetsprodukter. En ting som blir mye bedre mottatt, er småkaker!

Småkaker er en sikker vinner

Dette er noe alle liker, og som mange gjerne vil ha på lur i skapet. Det er enkelt å selge til familiemedlemmer og venner, slik at du slipper å gå fra dør til dør i nabolaget. I tillegg til småkaker og kjeks, kan du selge sjokoladeboller og knekkebrød. Alle varene kommer i fine bokser, som er dekorative og koselige. Fordelen med å selge småkaker, er nettopp at dette er forbruksvarer alle har bruk for. Slik slipper du å selge ting bekjente føler seg forpliktet til å kjøpe, kun for å hjelpe deg. Blir det noen kaker igjen, kan du og vennene dine kose dere ekstra i russetiden!

15 Feb 2021

© 2024 Yohan.no. All Rights Reserved.