Galleri

Yohan Teaser

tirsdag 24. februar 2009 13:13

Her kan du se direkte fra YouTube den første teaser trailer om filmen YOHAN barnevanderen. Her opptak med sigøyner Jan (Andreas Ljones), YOHAN (Robin Pedersen Daniel) og Fru Gimle (Silvia Moi ).

 

   

Råklippvisning

søndag 31. august 2008 11:39

Crew YOHAN i aksjon på settet - location Løland.

Staben bak kamera på YOHAN er spente på hva som fester seg på filmrullene... Et par ganger har crew vært på Kristiansand kino og sett filmklipp. Bli med en dag, på visningen av  såkalt "rushes" på filmspråket...

Se video

   

Sirkus i YOHAN

tirsdag 01. juli 2008 01:01

Eplesjonglør i YOHAN

I YOHAN er det mye spennende som skjer. Yohan møter også noen morsomme sirkusartister på sin vandring. Vi viser deg noen klipp bak opptakene til et lite enkelt reisende sirkusfølge som Yohan får oppleve. Epler kan brukes til så mangt...

Se video

   

Kugjetning på settet

tirsdag 01. juli 2008 00:55

YOHAN gjeter kuer

YOHAN må gjete kuene hos bonden Nome, dette må filmes! Vi har skaffet våryre kuer og YOHAN har lært seg å holde styr på en flokk med kuer. Her er det ekte action!

Se video

   

Alejandro til filmen

tirsdag 24. juni 2008 22:38

Alejandro og regissør Grete.

Vi fulgte Alejandro Fuentes under en spennende innspillingsdag i Søgne. Musikkartisten fikk god veiledning av regissør Grete Salomonsen, og gjorde en utmerket jobb i rollen som ferjemannen.

Se video

   

Robin og Mathilde får rollen

torsdag 12. juni 2008 10:28

Anna, Olai og Yohan 

Vi har bladd litt i gamle bakomklipp fra i fjor og har laget en liten sak på da Robin Pedersen Daniel og Mathilde Berg ble valgt ut blant 400 barn på audition til hovedrollene i filmen YOHAN. Mye har allerede skjedd siden den gang! Bildet viser våropptak med de tre hovedrollene i filmen, Anna (Mathilde Berg), Olao (Adam Eftevaag) og Yohan (Robin Pedersen Daniel).

Se video

   

Felespilleren som kusk

onsdag 28. mai 2008 09:19

Andreas Ljones som kusk

Felespilleren Andreas Ljones måtte også kjøre med hest og vogn under filminnspillingen. Det var første gang, og kanskje godt at det ikke var mange meterne med  kontroll på tømmene...

Se video

   

Vinteropptak med ulver i USA

tirsdag 29. april 2008 23:52

Vinteropptak USA

Se videoklipp fra filmopptak med ulver i USA i februar. Spennende dager i Hollywood for liten og stor filmstjerne!

Se video

   

Forberedelser før opptak!

tirsdag 29. april 2008 23:51

Bak kamera under våropptak YOHAN.

Det er mye som skal organiseres og gjøres klar fra ulike fagfolk i en filminnspilinng før innspillingseder sier action - kjør kamera. Vi gir her noen glimt fra forberedelser under vinter og våropptak med YOHAN.

Se video

   

En sigøynervogn blir produsert

tirsdag 29. april 2008 23:48

En sigøynervogn blir til...

Følg byggingen av en flott sigøynervogn til filmen YOHAN. Det er mange brikker under opptakene som er tidkrevende og viktige for å få det meget gode filmresultatet til slutt. Her kan du se hvordan en rekvisitt blir laget hos  snekker - og tømmerfirmaet BICO, i samarbeid med vår scnenografiassistent Mike Troxel .

Se video

   

Side 1 av 2

Tilbake