Cast & Crew

Skuespillerliste

mandag 11. mai 2009 00:00

Dennis Storhøy og Agnete Haaland spille rmor og far til YOHAN. 

Manus til YOHAN barnevandreren inneholder nærmere 100 spesifiserte roller. Her følger en oppdatert skuespillerliste så langt over store og små roller på filmopptak, pr 10.06.08.

Les mer: Skuespillerliste

   

Bak kamera YOHAN

søndag 25. mai 2008 23:48

Totalt 50  60 mennesker er og har vært  tilknyttet produksjonen med større eller mindre oppgaver. Noen har jobbet fast under hele produksjonen og andre har vært innom et par uker. En rekke personer har også bidratt mer eller mindre med dugnad for å bidra og oppleve en filmproduksjon. For en del har dette vært et spennende og lærerikt prosjekt. Her har vi listet fagpersonene bak filmproduksjonen så langt, og også en del hjelpere som har bidratt.

Les mer: Bak kamera YOHAN

   

Casting Aase Helene Røinaas

onsdag 20. februar 2008 22:46

Aase Helene Røinaas er skuespillerkoordinator og castingansvarlig i filmen Yohan. Hun har ansvar for å finne de rette skuespillere til rollene, i samarbeid med regissør og produsent. Aase Helene sørger også for å organisere transport, mat , klær og omsorg til alle skuespillerne som er med.

Les mer: Casting Aase Helene Røinaas

   

Team Yohan vinteropptakene

onsdag 20. februar 2008 21:00

 Mange funksjoner og fagområder er samlet under en filmproduksjon. Alle må levere godt i forkant og under en innspilling for at resultatet skal bli perfekt. Alle funksjoner er viktige. Filmproduksjon er virkelig teamarbeid. Her har vi samlet en del av teamet under vinteropptakene i uke 6.

Les mer: Team Yohan vinteropptakene

   

Lysmester Walerio Rosa og lysteamet

onsdag 20. februar 2008 15:52

Lysmester Walerio Rosa kommer fra Brazil. Han har jobbet med film - og TV produksjoner i flere land. Filmer som bla The Innocent Sleep og Not by Chance. Sistnevnte film har vunnet flere priser i USA og Latin-Amerika.

Les mer: Lysmester Walerio Rosa og lysteamet

   

Fotograf Odd Hynnekleiv og fototeamet

onsdag 20. februar 2008 14:14

Under filmproduksjonen går produsent og eier av Penelopefim over i rollen som fotograf. Odd Hynnekleiv er utdannet fotograf og har stor lidenskap for dette faget.

Les mer: Fotograf Odd Hynnekleiv og fototeamet

   

Script Anne-Lin Bringsaker Hynnekleiv

onsdag 20. februar 2008 13:25

Anne-Lin Bringsaker Hynnekleiv har den utfordrende oppgaven som script i filmen. Hun passer på at alle detaljer i opptakscenene er like og henger sammen fra de ulike opptakene.

Les mer: Script Anne-Lin Bringsaker Hynnekleiv

   

Yohans brødre

onsdag 20. februar 2008 12:54

Yohan (10) har i filmen fire brødre. Det er storbrødrene Knut (13) og Tor (12) og de to yngre brødrene Fredrik (8)  og Arne (7).

Les mer: Yohans brødre

   

Robin fikk hovedrollen som YOHAN

søndag 17. februar 2008 13:14

Robin Pedersen Daniel fra Mandal fikk hovedrollen som YOHAN, i konkurranse med 400 barn som ønsket roller i filmen.

Les mer: Robin fikk hovedrollen som YOHAN

   

Agnete Haaland som mor Marta

søndag 17. februar 2008 00:07

Agnete Haaland har rollen som Marta, mor til Yohan. Penelopefilm har her hentet inn en dyktig og erfaren skuespiller som også har spilt sammen med Dennis Storhøi tidligere, både i Kamilla og Tyven (1988 - 89) og i TV-serien Vestavind.

Les mer: Agnete Haaland som mor Marta

   

Side 1 av 2

Tilbake